Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2022.03.01. - MEGNYITOTT A WEBSHOPUNK!

Újabb mérföldkőhöz érkezett kis vállalkozásom: hosszú háttérmunka után végre elindulhatott webáruházam, ahol készletről rendelhetitek meg a Manóca Pelusokat és ruhácskákat! Nyitási akcióként pedig a megjelölt termékeknél 10%-os KEDVEZMÉNNYEL várlak Titeket!

Régi vágyam teljesült ezzel az oldallal, sok ötletelés és rengeteg szervezőmunka áll mögötte. A webshop segítségével most már gördülékenyen, gyorsan fog menni a rendelés, hiszen mostantól készletről rendelhetitek meg a különféle Manóca terméket.

A PELENKÁK MENÜPONT alatt megtalálhatjátok az egyedi Csónakos PUL külsőket, és a jó öreg, bevált bebújósokat és hagyományos csónakos pelenkákat is.

A GYERMEKRUHÁKAT igyekszem szezonálisan összeállítani, de a fő szempont továbbra is a mosikompatibilitás és a több méreten át hordhatóság.

További újdonságként fog érkezni az ANYUKARUHÁZAT, amely a nevéből adódóan az édesanyák kényelmét fogja szolgálni, elsőként a különféle szoptatós felsőkkel.

A termékkínálat bővítése érdekében pedig a KIEGÉSZÍTŐK között partneri termékeket is megtalálhattok. Jelenleg JoeyManó mosira szabott pelenkázási kiegészítői közül tudtok válogatni, de a kör hamarosan tovább bővül.

Itt a blogon pedig hasznos tippekkel információkkal, érdekes történetekkel igyekszem Titeket ellátni.

Remélem boltocskám elnyeri a tetszéseteket! Kellemes nézelődést, vásárlást kívánok!

 

 

 

Keresés